Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στις περιοχές που δεν αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση
![[373888] ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "BORA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)](https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2024/12/6392903-1-scaled.jpg)
Χωρίς ρεύμα παρέμειναν για τρίτη μέρα δεκάδες νοικοκυριά σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μήνυση για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος κατέθεσε κατά του ΔΕΔΔΗΕ ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χάσει την υπομονή τους.
Την ίδια ώρα ξεριζωμένα ή ετοιμόρροπα δέντρα, κλαδιά και φερτά υλικά παραμένουν σε διάσπαρτα σημεία της Θεσσαλονίκης.
Στο πάρκο ανάμεσα στην οδό Μελενίκου και Εθνικής Αμύνης η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Μεγάλα πλατάνια, κυπαρίσσια ακόμη και ελιές δεν άντεξαν από τους ισχυρούς ανέμους. Συμβολή οδών Καυτατζόγλου με Κων.Καραμανλή. Ένα μεγάλο πλατάνι έχει πέσει κατά το ήμισυ στην αυλή του ΜΟΘ. Εκτιμάται ότι το 1% των δέντρων του Δήμου έχει πέσει.
Λόγω των πτώσεων δέντρων και στύλων φωτισμού προσωρινά κλειστά για ενταφιασμούς και επισκέψεις πολιτών παραμένουν τα κοιμητήρια , Αγίας Παρασκευής, Ευαγγελίστριας και Μαλακοπής.
Ρεπορτάζ: Χ.Συμεωνίδου-Λ.Χριστάρα-Κ.Καντούρης
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού