Με νίκη 98-87 επί της οικοδέσποινας Καρσίγιακα στο “Pinar Cup” συνδυάστηκε η πρώτη, ανεπίσημη, παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε.
Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε στο πρώτο ματς του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της. Η τουρκική ομάδα αντιμετώπισε την Καρσίγιακα (αντίπαλο της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του BCL) και επικράτησε με 98-87 στο πλαίσιο του “Pinar Cup”.Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή τους Τζεκίρι, Μπιέλιτσα, Γκεγίκ και Μπιμπέροβιτς.
𝗡𝗶𝗰𝗸 𝗖𝗮𝗹𝗮𝘁𝗵𝗲𝘀!
#YellowLegacy pic.twitter.com/rJ0qvGPbbE
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) September 22, 2022
Maçtan kareler.#YellowLegacy pic.twitter.com/y0t44zQklO
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) September 22, 2022
Την Παρασκευή η Φενέρ θα αντιμετωπίσει την Προμετέι στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά της Σμύρνης.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-25, 38-42, 65-72, 87-98
Φενέρμπαχτσε (Δημήτρης Ιτούδης): Έντουαρντς 20, Γουίλμπεκιν 19, Μότλεϊ 16, Μπούκερ 10, Μπιρσέν 8, Καλάθης 7, Πιέρ 7, Χαζέρ 5, Γκούντουριτς 4, Χέιζ-Ντέιβις 2
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης