Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Πέρασα έμφραγμα δε μπορούσα να περπατήσω»: Η 1η συνέντευξη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μετά το διαζύγιο

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε μία από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνέντευξη μίλησε για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, αλλά και μία περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ. Μιλώντας για την πορεία του στο χώρο της δημοσιογραφίας, δήλωσε:

«Το 1993 ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ΣΚΑΪ και προέκυψε ανάγκη για δημοσιογράφους στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Κάπως έτσι ξεκίνησα στην τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι σε ένα από τα πρώτα μου ρεπορτάζ είχα πάει αποστολή στην περιφέρεια για μια 56χρονη γυναίκα που θα έφερνε στον κόσμο δίδυμα μέσω εξωσωματικής. Πήγα, έκανα το γύρισμα, και μάλιστα είχα πλάνο που κρατούσα τα δίδυμα στα χέρια μου. Παίρνοντας όμως τον δρόμο της επιστροφής μού τηλεφώνησε ο γιατρός και μου είπε: “Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τη γυναίκα. Δεν θέλω να βγει το θέμα, πρέπει να σεβαστούμε τη μάχη που δίνει”. Η γυναίκα τελικά τα κατάφερε, το ξεπέρασε αλλά το ρεπορτάζ δεν έπαιξε ποτέ» θυμάται.

Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την προσωπική του ζωή

Μιλώντας για άλλη μία επαγγελματική του στιγμή, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρει:

«Ήταν Νοέμβριος μήνας Κυριακή μεσημέρι και στην Αθήνα είχε βρέξει πολύ. Είχε πλημμυρίσει η Παραλιακή στα Αστέρια – εκεί που πλημμυρίζει μέχρι σήμερα. Είχα πάει λοιπόν στην περιοχή και έκανα το ρεπορτάζ. Γύρισα πίσω να το μοντάρω. Με το που φτάνω μου λένε: “Παράτα το ρεπορτάζ γιατί πήραν τηλέφωνο από το σπίτι σου ότι γεννάει η γυναίκα σου”. Τότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν είχαμε κινητά. Τα άφησα όλα και άρχισα να τρέχω για να την πάω στο μαιευτήριο».

Ο ίδιος στη συνέχεια, αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή:

«Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει». «Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει» αναφέρει.

Μιλώντας για τον 29χρονο γιο του, Στέλιο, δήλωσε:

«Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα».

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε για μία δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του το 2019.

«Εκείνη τη χρονιά έπαθα έμφραγμα. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή. Είχα μια δυσφορία και δεν μπορούσα να περπατήσω. Σκέφτηκα να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για Ξάνθη. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι πέρασα έμφραγμα χωρίς να το καταλάβω. Η καρδιά είναι η αρρώστια των δημοσιογράφων. Η δουλειά μας έχει πολύ άγχος. Αυτή η περιπέτεια ήταν ένα μεγάλο καμπανάκι. Μου άλλαξε πολλά στον τρόπο που συμπεριφέρομαι και δουλεύω. Είδα αλλιώς τη ζωή».

The post «Πέρασα έμφραγμα δε μπορούσα να περπατήσω»: Η 1η συνέντευξη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μετά το διαζύγιο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

9.000btu, 12ωρη χρήση, 63,82 εuρώ: Τόσο καίει ακριβώς σε ρεύμα το κάθε κλιματιστικό – Αναλυτικός πίνακας τιμών

admin

Τα 8 σημάδια ότι μαλώνετε με έναν ψυχοπαθή

admin

Η αγκαλιά της γιαγιάς είναι ένα ζεστό καταφύγιο κάτι το ιδιαίτερο…

admin
Translate »