ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόκιο 2020: Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την ομάδα μπέιζμπολ του Μεξικού

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δυο παίκτες της ομάδας μπέιζμπολ του Μεξικού μετά από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο λόγος για τους αθλητές Έκτορ Βελάσκες και Σάμι Σολίς, οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα Acereros de Monclova. Η ομάδα του Μεξικού, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε το «εισιτήριο» για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τέθηκε σε απομόνωση και η βραδινή προπόνηση πριν την αναχώρησή της για το Τόκιο ματαιώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας υποβλήθηκαν ξανά σε μοριακούς ελέγχους χθες (19/07) το πρωί και προετοιμάζεται παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις τάξεις της, να ταξιδέψει την Τετάρτη (21/07) για Ιαπωνία.

Το Μεξικό θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης απέναντι στην «οικοδέσποινα» και την Δομινικανική Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια:
 Πάνος Γαλάνης

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *