Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλβαρες: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται» (video)

 

 

Ο 28χρονος μπακ του Αστέρας Τρίπολης, αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και μίλησε για το καθοριστικό γκολ που σημείωσε, αλλά και για τα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φεντερίκο Άλβαρες:

«Ήταν ένα γκολ το οποίο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Το πανηγύρισα. Ήταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και το χάρηκα περισσότερο γιατί ήρθε σε μία δύσκολα στιγμή. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε τα playouts με νίκη. Χάρηκα πάρα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου, πετυχαίνοντας το πρώτο μου γκολ.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου, της οποίας αφιερώνω αυτό το βραβείο γιατί είναι πάντα εκεί για εμένα. Στις πιο δύσκολες αλλά και πιο χαρούμενες στιγμές. Στους φιλάθλους της ομάδας θα ήθελα να πω ότι δεν ήταν μια χρονιά που δεν κύλησε όπως θα θέλαμε εμείς. Δεν είναι μια καλή σεζόν για τον Αστέρα, ωστόσο στα παιχνίδια που απομένουν θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να πάρουμε περισσότερες νίκες. Βέβαια, να ευχαριστήσω όσους μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν».

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πολύ πρόσφατα, πάλι στην έδρα της. Αυτό σίγουρα κάνει δύσκολα τα πράγματα. Πόσω μάλλον ότι ο Ιωνικός καίγεται για βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει. Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Όπως είπα πιο πριν ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Γι’ αυτό και θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη σεζόν».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστρέφει μετά από πέντε μήνες ο Βίνσεντ

admin

BCL: Στην κορυφαία πεντάδα οι Ετσενίκε και Ράγκλαντ

admin

Παγωτά… ο Σαρλ!

admin
Translate »
×