Image default
MEDIA

Άπιστος: Έτσι εκδικείται τον Αράς ο Σελτζούκ

σειρά Άπιστος Σελτζούκ Αράς

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «Άπιστος», καθώς ο Σελτζούκ θα εκδικηθεί τον Αράς, για τον πόνο που του προκάλεσε με τον θάνατο του Χαλούκ.

Η στάση του Αράς κι ο θάνατος του Χαλούκ

σειρά Άπιστος Σελτζούκ Αράς

Ο ξαφνικός θάνατος του Χαλούκ από ανακοπή την ώρα που καυγάδιζε με τον Αράς, έχει κάνει την οικογένεια του να στραφούν εναντίον του. Και μάλιστα το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει ιδιαίτερα και τον Σελτζούκ, ο οποίος ενώ είχε μεγαλώσει μόνος του χωρίς μητέρα και πατέρα, το τελευταίο διάστημα ανακάλυψε τη σχέση του με τον Χαλούκ και πατέρας και γιος είχαν έρθει πιο κοντά, προσπαθώντας να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο.

Η κατάσταση σιγά σιγά ξεφεύγει και το κακό δεν θα αργήσει να έρθει στη σειρά «Άπιστος», αφού ο Σελτζούκ θολωμένος θέλει να εκδικηθεί τον Αράς για τον θάνατο του πατέρα του.

Έτσι ο Σελτζούκ πηγαίνει στο σπίτι του Αράς και στα χέρια του κρατά μια μολότοφ. Την ανάβει και την πετάει μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα τόσο ο Αράς όσο και η μητέρα του να κινδυνεύσουν. Πριν να είναι πολύ αργά, καταφέρνουν να βγουν έξω και να σωθούν, ενώ ο Σελτζούκ απομακρύνεται νομίζοντας πως το σχέδιο του έχει πετύχει και ο Αράς είναι νεκρός.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Άπιστος: Έτσι εκδικείται τον Αράς ο Σελτζούκ appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

“Τα ωραιότερα νέα! Είμαι καθαρή!”: Η Μαρία Αριστοτέλους νίκησε τον καρκίνο και σκίζει με χαμόγελο τον υπέρηχο

admin

Παπανώτας: «Τα στελέχη που υπερασπιζόμουν, μου έσκαβαν τον λάκκο»

admin

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

admin