MEDIA

Άπιστος: Η Ασιγιά ταπεινώνει τον Αράς κι εκείνος κλαίει

Ο Αράς στη σειρά Άπιστος κλάιει στην Ασιγιά

Μία συγκινητική σκηνή έρχεται απόψε ανάμεσα στην Ασιγιά και τον Αράς, στη σειρά Άπιστος. Εκείνη, αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία, απομακρύνει με κάθε τρόπο τον Αράς από κοντά της.

Ο Αράς, σίγουρος για τα συναισθήματά του, προσπαθεί να την πείσει δίχως αποτέλεσμα. Της εξηγεί πως όλα όσα ένιωσε για εκείνη ήταν αληθινά. Βέβαια, η Ασιγιά δε πιστεύει λέξη και στέκεται αγέρωχη απέναντι του. Δε την συγκινούν πια τα λόγια του…

Η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν, στη σειρά Απιστος.

η ασιγιά στη σειρά άπιστος

Μετά από αυτή την απόρριψη, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα

Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού να εξαντλήσει κάθε πιθανό όπλο: όπως την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο λάθος της Ντεριά προκαλεί σοβαρή κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η κυρία Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του κυρίου Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Η Ασιγιά ταπεινώνει τον Αράς κι εκείνος κλαίει appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Το μέλλον της Στάσας και του Κωστή

admin

Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Φιλιώ βασανίζονται από τις σκέψεις

admin

Η Γη της Ελιάς: Παρουσιάζει τη νέα του σύντροφο στην Ειρήνη

admin