MEDIA

Άπιστος: Η κίνηση ματ της Ασιγιά τρομοκρατεί τον Αράς

Λέιλα και Ασιγιά Άπιστος

Η Ασιγιά χρησιμοποιεί την Λέιλα για να παγιδεύσει τον Αράς, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση τον αγαπημένο της, στη σειρά Άπιστος. Ενώ οι δυο τους δειπνίζουν, ο Αράς της ανακοινώνει πως είναι παντρεμένος.

Τότε, η Ασιγιά του αποκαλύπτει πως το ξέρει και πως του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Ανοίγει την πόρτα και μέσα μπαίνει η Λέιλα, η οποία κοιτάζει τον Αράς κατάματα. Εκείνος, αντί να της μιλήσει, τρέχει πίσω από την Ασιγιά, ζητώντας της να μιλήσουν. Φυσικά, εκείνη τον απορρίπτει.

Ο Αράς συναντά τη Λεϊλά και της κάνει σαφές πως θυμάται πολύ καλά για ποιο λόγο έφυγε από αυτή και το Λονδίνο, και πως ο γάμος τους είναι πλέον παρελθόν. Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει την κηδεμονία της κόρης τους.

Αράς Άπιστος

Η απόγνωση της Λέιλα

Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της, στη σειρά Άπιστος.

Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει μαζί του…

Το αποψινό απόσπασμα:

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Η κίνηση ματ της Ασιγιά τρομοκρατεί τον Αράς appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Τελικός Conference League – OPAP Arena: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

admin

Παράδεισος Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 133-137

admin

Παγιδευμένοι: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 52-53

admin