Image default
MEDIA

Άπιστος: Η Ντερίν θέλει απεγνωσμένα να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Άπιστος: Η Ντερίν θέλει απεγνωσμένα να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Η Ντερίν συνεχίζει και στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος το σχέδιό της και προσπαθεί να κάνει όπως και δήποτε τον Βολκάν να ζηλέψει. Θα τα καταφέρει ή όχι τελικά;

Η Ντερίν συνεχίζει το σχέδιο της στην σειρά Άπιστος

Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: τον χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες. Εν τω μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της.

Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει στην σειρά, Άπιστος και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της. Ούτε η κυρία Γκιονούλ δεν μπορεί να κάνει τη Ντερίν, στην σειρά Άπιστος, να καταλάβει πως δεν έχει πια νόημα να σκέφτεται τον Βολκάν. Ο Αράς ανοίγει για ακόμα μια φορά την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο.

Άπιστος: Η Ντερίν θέλει απεγνωσμένα να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Η Ντερίν θέλει απεγνωσμένα να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Εάλω η Πόλις και στους “4” του Conference League o Ολυμπιακός!

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

admin