MEDIA

Άπιστος: Η Ντερίν στήνει παγίδα κι η Ασιγιά χάνει τον έλεγχο

Η Ασιγιά τσακώνεται με την Ντερίν στον Άπιστο

Η Ντερίν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ασιγιά, στο «Άπιστο», και στήνει μία μεγάλη παγίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω.

Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της, και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί πως το δικό τους διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως το δικό του με την Ασιγιά, και πως δεν τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά

Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά

Ο Βολκάν ξέρει πως αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Εν τω μεταξύ, όλα τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή.

Η Ασιγιά σε σοκ στον Άπιστο

Ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της, στον «Άπιστο». Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν, και όταν γυρίζει σπίτι τους να μιλήσουν, δεν τη βρίσκει εκεί. Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο.

Ο Βολκάν κι η Ασιγιά στον Άπιστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπιστος: Στο τέλος κερδίζει η γυναικεία αλληλεγγύη και η αγάπη

άπιστος νεκροταφείο στο τέλος της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Η Ντερίν στήνει παγίδα κι η Ασιγιά χάνει τον έλεγχο appeared first on Youfly.

Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Famagusta: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενο επεισόδιο 11

admin

Το Ναυάγιο: Η Αλίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο

admin

Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

admin