Image default
MEDIA

Άπιστος: Ο Αράς κρύβει μια πικρή αλήθεια από την Ασιγιά

Ο Αράς στο παρελθόν στη σειρά Άπιστος

Ο Αράς και η Ασιγιά έρχονται κοντά στη σειρά Άπιστος, παρόλο που το παρελθόν του μένει σκοτεινό. Οι μέρες περνούν και ο Αράς ξεκινά να θυμάται γεγονότα της ζωής του, τα οποία δε τα μοιράζεται 100% με την αγαπημένη του γιατρό.

Σύντομα θα θυμηθεί τον γάμο του, πλάι σε μία ξανθιά γυναίκα που τον κοιτά στα μάτια. Όταν η Ασιγιά τον ρωτήσει τί θυμήθηκε, εκείνος θα απαντήσει πως ήταν πλάι σε μία γυναίκα. Βέβαια, όλα αυτά, χωρίς να διευκρινίσει πως είναι… παντρεμένος!

Η Ασιγιά, από την πλευρά της, του επισημαίνει πως εάν είναι δεσμευμένος, η σχέση τους θα τελειώσει οριστικά. Αυτό “τσακίζει” τον Αράς, γεγονός που τον αναγκάζει να κρύβει το παρελθόν του, απογοητευμένος.

Η Ασιγιά στη σειρά Άπιστος

Ο Βολκάν ξεσπά

Ο Βολκάν συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς όχι πια στο πλαίσιο γιατρού και ασθενή, αλλά ως ζευγάρι, και γίνεται έξαλλος και με τους δυο.

Η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από τη Ντερίν. Η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό προς αναζήτησή του.

Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο ίσως να είναι η Ντερίν, η οποία όμως δεν θέλει καθόλου να τη βοηθήσει να τον βρει. Όσο η πρώην του τον αναζητά, η Ντερίν κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τη Ραϊδεστό. Θα καταφέρει να κρατήσει ενωμένους τον Αράς και την Ασιγιά στη σειρά Άπιστος, παρά το ένοχο παρελθόν του;

Το σημερινό απόσπασμα:

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

 

The post Άπιστος: Ο Αράς κρύβει μια πικρή αλήθεια από την Ασιγιά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

admin

MEGA Καλημέρα: Το παρασκήνιο του ακόμα πιο πρόωρου τέλους

admin

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Γίνεται θεατρική παράσταση – Η ανακοίνωση Λαζόπουλου

admin