Image default
MEDIA

Άπιστος: Ο Βολκάν δίνει στεγνά τον Αράς στην Ασιγιά

Ο Αλί στη σειρά Άπιστος

Ξανά αντιμέτωποι θα έρθουν ο Βολκάν, ο Αράς και η Ασιγιά, στη σειρά Άπιστος. Η Λέιλα έχει επιστρέψει στη Ραϊδεστό και κάνει τα πάντα για να προσεγγίσει τον αγαπημένο της σύζυγο. Όσο τον βλέπει με τη νέα του σύντροφο, θολώνει.

Ο Βολκάν, από την άλλη, αναζητά τρόπους για να αποδείξει πως ο Αράς είναι επικίνδυνος. Έτσι, παρακολουθεί την Λέιλα, η οποία πάνω σε ένα της ξέσπασμα φωνάζει πως ο Αράς είναι ο σύζυγός της!

Η Ασιγιά αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι ο Αράς άρχισε να θυμάται μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση τους και τι άλλο μπορεί να βγει στην επιφάνεια; Εν τω μεταξύ, ο Αράς συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και από πού έρχεται…

Η Ασιγιά και ο Αράς στον άπιστο

Η Ντερίν περιπλέκει τα γεγονότα

Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους, και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους.

Ο Αράς δεν μπορεί να ξεφεύγει άλλο από το παρελθόν του. Η γυναίκα του, η Λεϊλά με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει στη Ραιδεστό και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν. Πρώτη του κίνηση, να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά.

Ίσως όμως να μην προλάβει, καθώς ο Βολκάν είναι ένα βήμα πριν να ανακαλύψει κι αυτός τα πάντα. Εν τω μεταξύ, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Αλί στη σειρά Άπιστος, αρχίζει να ανησυχεί όλο και περισσότερο την Ασιγιά και τον Βολκάν, ο οποίος κατηγορεί για άλλη μια φορά τον Αράς.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Ο Βολκάν δίνει στεγνά τον Αράς στην Ασιγιά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ ρίχνει την βόμβα και δικάζει την Δαμιανή

admin

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική σώζει τον Παύλο

admin

Η Γη της Ελιάς: Φίλη με τον Μιλτιάδη, ζευγάρι με τον…

admin
Translate »
×