MEDIA

Άπιστος Spoiler: Έτσι χωρίζουν η Ασιγιά και ο Αράς

Αράς Ασιγιά Άπιστος

Ο χωρισμός της Ασιγιά και του Αράς θα έρθει απότομα, στη σειρά Άπιστος. Θα είναι ένα αντίο γεμάτο πόνο και από τις δύο πλευρές. Θα είναι ένας χωρισμός που κανείς δε θα τον θέλει, όμως πρέπει να γίνει…

Ο Αράς ανακαλύπτει πράγματα για το παρελθόν του που τον σοκάρουν. Σύντομα θα μάθει πως ο Χαλούκ ευθύνεται που έχασε τη μητέρα του, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια. Αυτό θα έχει ως συνέπεια ο Χαλούκ να πεθάνει από ανακοπή καρδιάς.

Όλοι στην οικογένεια κατηγορούν τον Αράς και την Ασιγιά για τη δυστυχία που βιώνουν. Η Γκιονούλ, αποφασισμένη να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της, στήνει μία παγίδα στην Ασιγιά, χρησιμοποιώντας τη δυνατή της θέση στο νοσοκομείο.

Από το πουθενά, η Ασιγιά κατηγορείται για ένα ιατρικό λάθος που δεν έχει διαπράξει. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βολκάν χτυπά αλύπητα τον Αράς, τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο οικονομικό του κομμάτι…

Το μεγάλο αντίο

Ενώ η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να φύγουν για πάντα στην Αγγλία, όλα ανατρέπονται στο τέλος. Όλοι έχουν εναντιωθεί σε αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μη μπορεί να χαρεί τον μεγάλο του έρωτα.

Χωρισμός Αράς Ασιγιά

Η Ντερίν, ο Αλί, η Γκιονούλ και ο Βολκάν κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν. Έτσι και γίνεται… Ο Αράς φεύγει μόνος του στο Λονδίνο, με την Ασιγιά να τον αποχαιρετά δακρυσμένη. Αυτός ο έρωτας δεν έμελλε να ανθίσει…

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αλλάζει στη σειρά Άπιστος. Θέλει να εκδικηθεί όσο τίποτα τους ανθρώπους που της στέρησαν τον μεγάλο της έρωτα. Πολύ σύντομα, θα δούμε την πρωταγωνίστρια να φτάνει στα άκρα.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος Spoiler: Έτσι χωρίζουν η Ασιγιά και ο Αράς appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος χάνει τις αισθήσεις του

admin

Από τον Σασμό, στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ

admin