MEDIA

Άπιστος Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Σελτζούκ στη σειρά

Ο Σελτζούκ στη σειρά Άπιστος

Ο Σελτζούκ είναι ένας χαρακτήρας που θα μας απασχολήσει αρκετά, στο τέλος της σειράς Άπιστος. Είναι ένα νεαρό αγόρι, το οποίο ξεκίνησε ως κακό κι απροσάρμοστο, ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κάτι ευαίσθητο, γεμάτο πόνο…

Πράγματι, ο Σελτζούκ έχει υποφέρει αρκετά. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε και ο πατέρας του δε θέλει να τον δεχτεί σαν παιδί του. Όλα αυτά, όμως, θα αλλάξουν στη συνέχεια της ιστορίας.

Μετά τον θάνατο του Χαλούκ, η Γκιονούλ θα τον αγκαλιάσει σαν δικό της παιδί. Η Ντερίν θα δει στα μάτια του έναν ακόμη αδελφό και μαζί με τον Ντεμίρ θα δεχτούν τον πονεμένο Σελτζούκ στην οικογένεια.

Με το πέρας του χρόνου, ο Σελτζούκ θα αλλάξει. Μόλις έρθει η γαλήνη στη ζωή του, η Νιλ θα πάρει την απόφαση να τον συγχωρέσει για τα λάθη του..

Νιλ και Σελτζούκ άπιστος

Έτσι, στο τέλος της σειράς Άπιστος, η Νιλ και ο Σελτζούκ θα παντρευτούν και θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους θα αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους και θα γίνουν ξανά ένα, χωρίς προβλήματα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Σελτζούκ στη σειρά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το τέλος του MEGA Καλημέρα φέρνει αλλαγές μετά το Πάσχα

admin

Σασμός: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες»

admin

Το Ναυάγιο: Η Αλίκη κάνει την ανατροπή με τον Παντελίδη

admin