Image default
MEDIA

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της

Η Ασιγιά στο Λονδίνο στη σειρά Άπιστος

Κι όμως, η Ασιγιά τα παρατάει όλα στη σειρά Άπιστος και φεύγει οριστικά στο Λονδίνο. Μόνο που δεν ακολουθεί τον Αράς, αλλά τον γιο της, τον Αλί. Ο μεγάλος της έρωτας για τον Αράς σβήνει οριστικά και ο καθένας ακολουθεί τη δική του πορεία..

Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους. Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια.

Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της.

Ασιγιά και Ντερίν

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Η Ασιγιά τα διαγράφει όλα

Η ηρωίδα μας πουλάει όλη την περιουσία της στη Ραϊδεστό κι εξαφανίζεται. Πηγαίνει να ζήσει στο Λονδίνο, να εργαστεί εκεί ως γιατρός. Ο γιος της έχει μεγαλώσει και είναι πλέον φοιτητής, μακριά.

Μαζί με τον Αλί, χτίζουν μία νέα ζωή στο Λονδίνο, όπου η Ασιγιά αφήνει οριστικά πίσω της τον Άπιστο Βολκάν. Ο καθένας πληρώνει και παίρνει αυτό που του αξίζει..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι χαρακτήρες μετά τον θάνατο του Φίλιππου

admin

Από την σειρά Famagusta, στην Γη της Ελιάς

admin

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη σειρά για να τα ανατρέψει όλα

admin
Translate »
×