Image default
MEDIA

Άπιστος Spoiler: Ποια ηθοποιός φεύγει ξαφνικά από τη σειρά;

Η σειρά Άπιστος

Οι τηλεθεατές αναμένεται να δυσαρεστηθούν αρκετά με την αποχώρηση μιας ηθοποιού, από τη σειρά Άπιστος. Μία αγαπημένη μας ηρωίδα θα αποχαιρετήσει το κοινό, κλείνοντας οριστικά τον κύκλο της στη σειρά.

Πολλοί fans στην Τουρκία απόρησαν με την απουσία της από τα επεισόδια της σειράς. Η ίδια και οι συντελεστές ξεκαθάρισαν πως η ιστορία της είχε ολοκληρωθεί, για αυτό και σεναριακά δε χωρούσε άλλο στην υπόθεση.

Ποια ηθοποιό θα σταματήσουμε να βλέπουμε στα επόμενα επεισόδια; Η Μπαχάρ αποχωρεί από τη σειρά Άπιστος, αφήνοντας να εννοηθεί πως ζει τη ζωή της ευτυχισμένη, μακριά από όλους.

Η Μπαχάρ στη σειρά Άπιστος

Ο Μελίχ κατάφερε να την κάνει να πιστέψει ξανά στην αγάπη. Μαζί χτίζουν τη δική τους οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδάκι. Παντρεύονται και φεύγουν μακριά, ζώντας ευτυχισμένοι, χωρίς προβλήματα.

Η παραγωγή της σειράς Άπιστος (Sadakatsiz) αποχαιρέτησε την ηθοποιό που υποδύεται την Μπαχάρ νωρίτερα, με αποτέλεσμα εκείνη να μην εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος Spoiler: Ποια ηθοποιός φεύγει ξαφνικά από τη σειρά; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μιλτιάδη στη σειρά

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης γίνεται ο σωτήρας της Αμαλίας

admin

Παράδεισος Κυριών: Οριστικοί τίτλοι τέλους για τους…

admin