Image default
MEDIA

Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά

Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά

Η Ασιγιά βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με την απαγωγή της Ντερίν, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Σύντομα, όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες γι’ αυτόν και τη σύζυγό του.

Ασιγιά και Ντερίν στο ίδιο μέρος φυλακισμένες στον Άπιστο

Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα.

Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά

Η Ασιγιά εξαφανίζεται και αυτή και η Ντερίν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της στο μέρος όπου κρατείται κι όλα δείχνουν ότι η γυναίκα που μισεί όσο τίποτα στον κόσμο είναι η ευκαιρία της να σωθεί. Οι δυο τους παγιδεύουν την Ναζάν αλλά ένα όπλο που έχει στην κατοχή της η γυναίκα εκπυρσοκροτεί και η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά στην σειρά Άπιστος. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος Spoiler: Πυροβολούν την Ασιγιά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Σάρωσε αλλά δεν συνεχίζει: Ακόμα μία σειρά μένει εκτός τη νέα σεζόν

admin

J2US: Αυτός είναι ο νέος παρτενέρ της Δώρας Παντέλη

admin

Η Μάγισσα: Θεοφανώ κι Αναχίτ θα πουν την τελευταία λέξη

admin
Translate »
×