Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Χωρίς Πακ απέναντι στην Καρδίτσα

 

Με δύο απουσίες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι “κίτρινοι” ενόψει της σημερινής (26/1, 19:15) εντός έδρας αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Basket League. 

Ο Τζος Χάγκινς είναι η γνωστή απουσία του Άρη, ενώ εκτός αποστολής βρέθηκε και ο Ρισόντ Πακ για τον αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα.

Η αναφορά της ΚΑΕ Άρης

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Ρισόντ Πακ, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στον προσαγωγό. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Τζος Χάγκινς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αυριανού αντιπάλου, με τη βοήθεια του βίντεο.

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο Γιώργος Σιγάλας, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή. Η Καρδίτσα αποτελείται από πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε και να τους ρίξουμε τα ποσοστά τους με την άμυνά μας. Το παιχνίδι αυτό είναι στα πρέπει της ομάδας μας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να βγούμε νικητές, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Καρδίτσα, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×