Image default
MEDIA

Άρχισαν τα όργανα στην πρωινή ζώνη

Άρχισαν τα όργανα στην πρωινή ζώνη - Ποιοι είναι δυσαρεστημένοι;

Τι και αν διανύουμε μόλις την δεύτερη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία φαίνεται να έχει τρελό ενδιαφέρον από την αρχή κιόλας; Οι γκρίνιες, οι δυσαρέσκειες και τα παράπονα, όπως όλα δείχνουν άρχισαν. Ποιες εκπομπές όμως είναι αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα;

Καλημέρα Ελλάδα

Σαν βόμβα είχε σκάσει στον δημοσιογραφικό χώρο, η έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στυλοβάτη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του σταθμού του Αμαρουσίου. Και ενώ αυτή η σύμπραξη έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του ο παρουσιαστής έβαλε δίπλα του και μάλιστα σε ισάξιο ρόλο μια γυναίκα, οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν άργησαν να έρθουν. Ο τηλεοπτικός χρόνος που έχει στην διάθεση της η παρουσιάστρια, φαίνεται πως δεν είναι αρκετός με αποτέλεσμα να μην την ικανοποιεί, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στην ροή της εκπομπής. Από την άλλη πλευρά, τα νούμερα τηλεθέασης, μπορεί να μην είναι άσχημα, αλλά δε πιάνουν τα περσινά στάνταρ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαδάκης να θέλει ήδη να πάρει πάνω του το φορτίο ανάκαμψης.

Πρωινό ΑΝΤ1

Στο νέο και ανανεωμένο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της εκπομπής και δίπλα του την Δούκισσα Νομικού, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Πιο συγκεκριμένα, η πορεία της πρωινής εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι και τόσο ικανοποιητική.

Τα στελέχη του καναλιού ζήτησαν από τον Γιώργο Λιάγκα να στραφεί περισσότερο στο infotainment και λιγότερο στην παρούσα, γνωστή θεματολογία… Ο παρουσιαστής όμως είχε διαφορετική γνώμη και σε υψηλούς τόνους υποστήριξε ότι αυτά που «παίζουν», αρέσουν περισσότερο στον κόσμο. Και φυσικά κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης χθες και προχθές (Πέμπτη – Παρασκευή).

Γκρίνια επικρατεί και στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, που ανταλλάσσουν το μπαλάκι των ευθυνών για το ποιος φταίει τελικά. Φταίει η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, η ομάδα πίσω από τις κάμερες ή οι παρουσιαστές;

Άρχισαν τα όργανα στην πρωινή ζώνη - Ποιοι είναι δυσαρεστημένοι;

Breakfast@Star

Αλλάζουμε κανάλι και μεταφερόμαστε στο STAR, όπου φέτος έκανε για ακόμα μια φορά την έκπληξη της σεζόν. Ο λόγος για το Breakfast@Star, με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, στο τιμόνι της παρουσίασης. Και εκεί τα προβλήματα φαίνεται πως άρχισαν. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, κάποιοι από τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχουν εκδηλώσει την δυσαρέσκεια τους για το περιεχόμενο και την θεματολογία της πρωινής εκπομπής του STAR. Την ίδια στιγμή που τα νούμερα δεν… πετάνε, ασχέτως εάν δεν υπάρχει καμία πίεση από το κανάλι γι αυτό. Επιπλέον, γίνονται συνεχείς αλλαγές στην στήλη της Ελένης Καστάνη, ώστε να “χωρέσει” την σωστή ώρα στη σκαλέτα της πρωινής εκπομπής.

Τα όργανα, όπως φαίνεται στην πρωινή ζώνη άρχισαν και ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν είναι μακρύς ακόμα….. Θα καταφέρει η γκρίνια να μετατραπεί σε χαρά ή όχι;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Άρχισαν τα όργανα στην πρωινή ζώνη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: Πλακώνονται για πάρτη της μέσα στο τμήμα

admin

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας

admin

Η Γη της Ελιάς – Πρώτα χωρίζουν, μετά πεθαίνει: «Ας χωρίσουμε»

admin
Translate »
×