Image default
MEDIA

Έγκλημα στο Δελχί: Το συγκλονιστικό τρέιλερ της σεζόν 2 στο Netflix

έγκλημα στο Δελχί σεζόν 2 netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη σεζόν 2 της αστυνομικής σειράς «Έγκλημα στο Δελχί» η οποία βασίζεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού που έλαβε χώρα στη γειτονιά Munirka, στο Νότιο Δελχί, το 2012.

Πολλά ερωτήματα ψάχνουν απαντήσεις σχετικά με τον ομαδικό βιασμό στο Νότιο Δελχί

έγκλημα στο Δελχί σεζόν 2 netflix

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μετά τον ομαδικό βιασμό, όπου η Αναπληρώτρια Επίτροπος της Αστυνομίας (DCP) Vartika Chaturvedi αναλαμβάνει να βρει τους ενόχους που ευθύνονται για τις επιθέσεις και τον επακόλουθο θάνατο της γυναίκας που έπεσε θύμα.

Η Shefali Shah επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της αναπληρώτριας επιτρόπου της αστυνομίας Vartika Chaturvedi AKA «Madam Sir.» Στη νέα σεζόν, η αστυνομία του Δελχί πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά φρικτών δολοφονιών ενόψει του κλιμακούμενου φόβου του κοινού και των αυξανόμενων απαιτήσεων για απαντήσεις.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Rasika Dugal, Rajesh Tailang, Adil Hussain, Anurag Arora, Yashaswini Dayama, Sidharth Bhardwaj, Gopal Dutt, Denzil Smith, Tillotama Shome, Jatin Goswami, Vyom Yadav και Ankit Sharma.

Η Shefali Shah μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Έγκλημα στο Δελχί»

έγκλημα στο Δελχί σεζόν 2 netflix

Η Shah είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Λατρεύω κάθε χαρακτήρα που έχω παίξει, αλλά ο ρόλος της Vartika Chaturvedi θα είναι πάντα εξαιρετικά ξεχωριστός. Και είμαι τόσο περήφανη και για τον ρόλο και για τη σειρά «Έγκλημα στο Δελχί». Ως ηθοποιός, είναι πάρα πολύ ωραίο να ερμηνεύεις ρόλους σαν αυτούς. Αυτή τη σεζόν, το κοινό θα δει μια ανθρώπινη και ευάλωτη πλευρά αυτών των έμπειρων αστυνομικών. Μπορώ να πω με περηφάνια αυτό, το «Έγκλημα στο Δελχί» είναι μια αντανάκλαση του πάθους μας για την αφήγηση και την τέχνη και ανυπομονούμε να το παρακολουθήσει το κοινό».

Ενώ την πρώτη σεζόν σκηνοθέτησε ο Richie Mehta, η Tanuj Chopra (“Staycation”) είναι  σκηνοθέτης για τη δεύτερη σεζόν. «Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή η σεζόν ερευνά τον ηθικό κώδικα της αστυνομίας του Δελχί. Η Vartika Chaturvedi και η ομάδα έχουν εξελιχθεί από την προηγούμενη σεζόν. Θα τους δούμε να ζυγίζουν πολλές δύσκολες επιλογές – είτε είναι διαδικαστικές είτε συναισθηματικές».

Η πρώτη σεζόν κέρδισε το Διεθνές Έμμυ καλύτερης δραματικής σειράς και κέρδισε τα μεγάλα βραβεία δημιουργικών βραβείων της Ασιατικής Ακαδημίας.

Η σεζόν 2 της σειράς «Έγκλημα στο Δελχί» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 26 Αυγούστου 2022.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Έγκλημα στο Δελχί: Το συγκλονιστικό τρέιλερ της σεζόν 2 στο Netflix appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Σε πήρα να σου πω ότι τελειώσαμε»

admin

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης σχεδιάζει να σκοτώσει τον…

admin

«Light it up Blue»: Εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα θέματα που σχετίζονται με τον αυτισμό

admin
Translate »
×