Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό”: Συντετριμμένος ο πατέρας της 21χρονης Έμμας, τα είπε όλα με 10 λέξεις

Απέραντη θλίψη «σκόρπισε» η είδηση πως η 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη άφησε την τελευταία της πνοή, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του έφυγε από τη ζωή. Η άτυχη φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της και οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν ζωές. Για εκείνους ο Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν φαντάζει ατελείωτος.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας

Ο πατέρας της 21χρονης δήλωσε στον Alpha: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό».

Νωρίτερα σε μία σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η μητέρα της 21χρονης. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

The post “Έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό”: Συντετριμμένος ο πατέρας της 21χρονης Έμμας, τα είπε όλα με 10 λέξεις appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×