Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκκληση για επιπλέον κονδύλια απευθύνουν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας

Καμπανάκι κινδύνου κρούει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για το ενεργειακό κόστος, καθώς ο χειμώνας και μαζί οι χαμηλές θερμοκρασίες, πλησιάζουν.

Αυτό που προτείνουν, εκτός από επιπλέον χρηματοδοτήσεις, είναι η εφαρμογή fast truck διαδικασιών για την αντικατάσταση των λαμπτήρων με λάμπες led.

Έκκληση για επιπλέον κονδύλια απευθύνουν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς θέρμανση και φωτισμός, πλέον μπαίνουν στο επίκεντρο. Στοίχημα για όλους, όχι μόνο η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων για να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Η ΚΕΔΕ έχει ήδη προτείνει να γίνει μια καταγραφή από τους δήμους, στο θέμα της ενέργειας, ώστε με βάση τις ανάγκες του κάθε δήμου να υπάρξει, από τα αρμόδια υπουργεία, και η ανάλογη χρηματοδότηση.

Οι δήμαρχοι επισημαίνουν επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξουν fast truck διαδικασίες για μελέτες και χρηματοδοτήσεις, όσον αφορά στην αντικατάσταση λαμπτήρων με τεχνολογίας led.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΕΛΗ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο αντιτορπιλικό Βέλος

admin

Θεσσαλονίκη: Μια ξεχωριστή συναυλία από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα τετραπληγικά παιδιά

admin

Καταγγελίες για προβλήματα στις υποδομές του Ποσειδωνίου Αθλητικού κέντρου- «Ανακαινίζονται τα αποδυτήρια μέχρι το τέλος του έτους»

admin
Translate »
×