Έκτακτο Δ.Σ για τους αγωνιστικούς χώρους

Η Super League, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (8/2) πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, με θέμα τους ελέγχους των προδιαγραφών στους αγωνιστικούς χώρους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
-Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.
(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.//
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης