Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένθετο Τουρισμός: Το Meteora Trail Run επιστρέφει

METEORA

Στις 5 Μαρτίου επιστρέφει ο αγώνας ανώμαλου δρόμου στα Μετέωρα. Μια διοργάνωση που ανοίγει τα φτερά της με σταθερότητα και πολλά σχέδια για το μέλλον. Το Meteora Trail Run έρχεται για 7η χρονιά, με νέες διαδρομές, προσφέροντας  μια μοναδική εμπειρία, κάτω από τους εντυπωσιακούς βράχους και καταφέρνοντας παράλληλα να αυξήσει την τουριστική κίνηση στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Τουρισμός του ΕΡΤNEWS

Ελληνικά Ζυθοποιεία ανοιχτά στο ευρύ κοινό: Η ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσω της προώθησης των ειδικών μορφών τουρισμού και της δημιουργίας νέων, σύνθετων τουριστικών πακέτων, οδήγησε στη θέσπιση του Σήματος Επισκέψιμου Ζυθοποιείου. Το νέο αυτό σήμα έρχεται να παντρέψει δημιουργικά τον κόσμο του εγχώριου ζύθου συνολικά, με αυτόν της φιλοξενίας. Η ένταξη του ζυθοτουρισμού στις εθνικές δράσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος, θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα και την εξωστρέφεια των ζυθοποιείων, ενώ  παράλληλα θα αναδείξει την κουλτούρα του ζύθου στην χώρα μας.

Δείτε ακόμη:

Χωριό Κήποι Ζαγορίου: Ένα χωριό όνομα και πράγμα. Χτισμένο σε ένα καταπράσινο σημείο και γύρω του διάσπαρτα τα πιο όμορφα πέτρινα γεφύρια της περιοχής. Ο λόγος για τους Κήπους Ζαγορίου, έναν τόπο αυθεντικό, άγριο και επιβλητικό, που αποτελεί έναν από τους ομορφότερους ορεινούς προορισμούς της πατρίδας μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Νικολαΐδου

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαννιτσά: 6η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση με τίτλο «Εκπαίδευση και Λαογραφία»

admin

Κοζάνη: Διαμαρτυρία για τη μεταφορά του ληξιαρχείου Αιανής (video)

admin

Καστοριά: Αρκούδα «ρήμαξε» πτηνοτροφική μονάδα στην Κλεισούρα (video)

admin
Translate »
×