ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Έξαλλος” ο Ιτούδης με παίκτες της Γαλατασαράι

 

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε σχολίασε αρνητικά την κίνηση των Ντι Μποστ και Γκιοκσενίν Κοκσάλ, οι οποίοι προσπάθησαν να “κρυφακούσουν” τις οδηγίες που έδινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν φανερά εκνευρισμένος με τους δύο παίκτες του Ανδρέα Πιστιόλη, καθώς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, στην οποία η “Φενέρ” επικράτησε της Γαλατασαράι με 97-91, τόνισε πως δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, ενώ σύμφωνα με το “beIN Sports” ο Έλληνας προπονητής παραπονέθηκε στους διαιτητές επειδή ο Κοκσάλ τον έβριζε.

«Είναι ενάντια στο ευ αγωνίζεσθαι, δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στον πάγκο της Γαλατασαράι, ούτε να βάζω ανθρώπους να ακούνε τις οδηγίες του αντιπάλου προπονητή. Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ίσως ήθελαν να μάθουν κάποιο σύστημα, δεν ξέρω πραγματικά» δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 52χρονος τεχνικός.

«Ήταν ένα πολύ απαιτητικό ματς και όλοι θέλουν να κερδίσουν, οπότε χρησιμοποιούν κάθε είδους αντιπερισπασμό για να σε βγάλουν από το στόχο σου. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και έτσι καταφέραμε να φύγουμε με την νίκη» τόνισε στη συνέχεια.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin