Image default
MEDIA

Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Χρύσας Κλούβα στη σειρά

Η Χρύσα Κλούβα στον έρωτα φυγά

Η νέα σειρά του OPEN έρχεται τη νέα σεζόν, για να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται. Ένας μοιραίος έρωτας, μία πλοκή συναρπαστική και ηθοποιοί που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους σε κάθε επεισόδιο.

Το αξιοσημείωτο αυτής της όμορφης ιστορίας, είναι πως οι χαρακτήρες αποτυπώνουν ξεκάθαρα, τόσο την κοινωνική τους τάξη, όσο και τα στερεότυπα εκείνης της εποχής. Είναι ένα πραγματικό ταξίδι στον χρόνο, με έντονα συναισθήματα και καταιγιστικές ανατροπές.

Η ηρωίδα που θα διχάσει…

Η Χρύσα Κλούβα έρχεται στον Έρωτα Φυγά, ενσαρκώνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Θα υποδυθεί την Βάσω, μία κοπέλα φτωχή, η οποία άφησε τα χωράφια, για να εργαστεί μέσα στο αρχοντικό των Δερμετζίδων. Η θέση της είναι μέσα στο σπίτι, γεγονός που την φέρνει κοντά με τους άρχοντες του κάμπου και τα μυστικά τους.

Είναι μία ιδιαίτερη ηρωίδα, η οποία αναμένεται να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό. Θα έλεγε κανείς πως είναι η “κουτσομπόλα” του σπιτιού, πως ανακατεύει τους πάντες, λόγω αφέλειας και όχι από πρόθεση. Θα βρίσκεται αρκετά κοντά στην ανιψιά της Μαργέτας Δεμερτζή (Πέμη Ζούνη), την Ελπίδα (Μαρία Κωνσταντάκη) η οποία, επίσης, θα μπερδέψει το κοινό.

Η Βάσω λειτουργεί με εμπάθειες, έχει αρκετές εναλλαγές και η ιστορία της εξελίσσεται πολύ έξυπνα. Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον πραγματικό της κόσμο, μέσα τη ροή των επεισοδίων.

Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα

Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και στην εφηβεία της μετακόμισε στη Γλυφάδα. Καταγωγή και από τους δυο γονείς της έχει από τη Χίο. Είναι απόφοιτος με υποτροφία της δραματικής σχολής Β.Διαμαντόπουλου (Ίασμος) το 2010. Μάλιστα, έχει σπουδάσει και Διαιτολογία – διατροφολογία, καθώς και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. Η μεγάλη της αγάπη είναι η υποκριτική τέχνη.

Η Χρύσα Κλούβα

Πρόσφατα την απολαύσαμε στην υπέροχη παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη», στο θέατρο Ήβη. Η Χρύσα Κλούβα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Έρωτα Φυγά, καθώς μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, θα καταφέρει να αποτυπώσει τις δυσκολίες μιας γυναίκας στην Ελλάδα του 1950.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, στις 17:45, στο OPEN.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Χρύσας Κλούβα στη σειρά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ ρίχνει την βόμβα και δικάζει την Δαμιανή

admin

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική σώζει τον Παύλο

admin

Η Γη της Ελιάς: Φίλη με τον Μιλτιάδη, ζευγάρι με τον…

admin
Translate »
×