MEDIA

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό

Η Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Ο εφιάλτης της νεαρής Αλεξάνδρας ξεκινά στο αρχοντικό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Μαργέτα ξεπερνάει τα όρια. Μόλις μαθαίνει από την Φιλίτσα (πρώην νύφη της) πως ο γιος της δεν μπορεί να κάνει παιδιά, χάνει το μυαλό της! Το μόνο που θέλει είναι να φέρει στον κόσμο απογόνους, για να μην περάσει η περιουσία της οικογένειας στην ανιψιά της.

Μόλις μαθαίνει πως η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, αρπάζει την ευκαιρία και την αναγκάζει να παντρευτεί τον γιο της. Πρώτα, κλείνει τον Μάρκο στη φυλακή κι έπειτα απειλεί τη νεαρή ηρωίδα πως εάν δε παντρευτεί τον Ιάσονα, ο αγαπημένος της θα πέσει στα βαριά.

Η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να πει το ναι, με τον Ιάσονα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι ετοιμασίες για τον γάμο ξεκινούν και όλοι στο κτήμα είναι διχασμένοι. Η Γεωργία και ο Στρατής δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και φέρονται απαίσια στην Αλεξάνδρα που ξαφνικά έγινε η κυρία του αρχοντικού, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Αλεξάνδρα και Ιάσονας στο αρχοντικό

Η στιγμή που η Αλεξάνδρα εγκαταλείπει το αρχοντικό

Μη μπορώντας να αντέξει την προδοσία απέναντι στον αγαπημένο της, η Αλεξάνδρα, με την βοήθεια της γιαγιάς Αθηνάς, βγάζει ένα εισιτήριο για Αθήνα και φεύγει αργά τη νύχτα, κρυφά από όλους.

Μόλις κατεβαίνει από το τρένο, λυτρωμένη πως κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των Δερμετζίδων, η Αλεξάνδρα πέφτει πάνω στον Ιάσονα… Εκείνος την είχε καταλάβει μέσα στη νύχτα και είχε κινήσει γη και ουρανό για να την βρει. Όταν την αντικρίζει, την αρπάζει από το χέρι και την αναγκάζει να γυρίσει πίσω στο αρχοντικό τους.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα το σκάει από το αρχοντικό appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει στο…

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Μητσοτάκης: Δείτε Live την ομιλία του Πρωθυπουργού

admin
Translate »
×