Image default
MEDIA

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ο Μάρκος στο νοσοκομείο στη σειρά έρωτας εφυγάς

Το ζευγάρι δε θα τα καταφέρει. Η μοίρα θα τους χωρίσει και ο πόνος θα είναι μεγάλος… Ο Μάρκος μπαίνει στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Όλα ξεκινούν, όταν η Μαργέτα μαθαίνει το κρυφό μυστικό του ζευγαριού και αναλαμβάνει δράση, για να τους χωρίσει.

Για να πετύχει το σατανικό της σχέδιο, η Μαργέτα κάνει τα πάντα για να μάθει πληροφορίες για το ζευγάρι. Πληρώνει τον επιστάτη, με σκοπό να πάει εκείνος στην Αθήνα και να ρωτήσει πληροφορίες για τον Μάρκο.

Μόλις ο Στρατής μαθαίνει πως τον αναζητούν για φόνο, τρέχει στην αφεντικίνα του και της λέει τα χαρμόσυνα -γι’ αυτόν- νέα. Τότε η Μαργέτα τον καταδίδει στις αρχές, με σκοπό να κρατήσει την Αλεξάνδρα κοντά της..

Ο Μαρκός στη φυλακή

Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο. Μέσα στη φυλακή, έχει πολύ έντονα ξεσπάσματα και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο ίδιος είναι αρκετά επιθετικός, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως τον χώρισαν από την αγαπημένη του.

Έτσι, πάνω σε έναν μεγάλο καυγά, ο Μάρκος τραυματίζεται σοβαρά και οδηγείται στο νοσοκομείο, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Τα νέα είναι άσχημα, καθώς μπορεί να απέφυγε τον κίνδυνο, όμως η κατάστασή του είναι σοβαρή. Θα καταφέρει να επιβιώσει; Είναι πράγματι σε σοβαρή κατάσταση ή κρύβει κάποιο ύπουλο σχέδιο;

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Εάλω η Πόλις και στους “4” του Conference League o Ολυμπιακός!

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

admin