Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Έσβησε” το χαμόγελό του, τον “βύθισε” στο πένθος: Η αδελφή του Πέτρου Πολυχρονίδη που νικήθηκε από σπάνια νόσο

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα, μέσα από την παρουσίαση του τηλεοπτικού παιχνιδιού, «Τροχός της τύχης», στο Star.

Παράλληλα φέτος απολαμβάνουμε το ραδιοφωνικό παραγωγό και αθλητικογράφο και στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, «Asia Express», στο οποίο έχει επίσης το ρόλο του παρουσιαστή.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε μιλήσει στο παρελθόν για την απώλεια της αδερφής του από μία σπάνια πάθηση, ενώ είχε εξομολογηθεί πως το σώμα της έγινε δωρεά στην επιστήμη, γεγονός που τον χαροποιεί.

«Η αδερφή μου από τη γέννησή της σχεδόν και μέχρι τον θάνατό της μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία… η πάθηση της αδερφής μου δεν συναντάται συχνά κι έχει να κάνει με τα αιμοσφαίρια. Ήταν πολλή ευάλωτη σε όλα, οπότε χρειάστηκε χρόνια για να το αντιμετωπίσει, ενώ τώρα είναι ιάσιμο.

Εκτιμώ ότι η αδερφή μου είναι ένα από τα πειραματόζωα του χώρου στην Ελλάδα και εν μέρει χαίρομαι, γιατί χάρη σε πολλά πράγματα που έγιναν πάνω της οι άνθρωποι δεν το έχουν πια ως πρόβλημα», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

The post “Έσβησε” το χαμόγελό του, τον “βύθισε” στο πένθος: Η αδελφή του Πέτρου Πολυχρονίδη που νικήθηκε από σπάνια νόσο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς μιλάνε οι γιατροί για τον βίαιο και αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου στους συγγενείς του;

admin

Έπιασε το στήθος του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο: Σοκ στον αγώνα Ουντινέζε – Ρόμα, «πάγωσαν» οι παίκτες

admin

Το απλό κόλπο των διασήμων που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 7 κιλά

admin
Translate »
×