Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έσωσε την “παρτίδα” η Τρουά | Συνέβησαν τα… πάντα στο “Μιουνισιπάλ”

 

Η Ligue περιλάμβανε τέσσερα παιχνίδια τα οποία στις 16:00 (2/10). Το παιχνίδι που “έκλεψε” τις εντυπώσεις ήταν αυτό της Τουλούζ, απέναντι στη Μονπελιέ, το οποίο είχε τελικό σκορ 4-2 και… διακοπή.

Οσέρ – Μπρεστ 1 – 1

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ, σε μία αναμέτρηση με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο μισό η “πλάστιγγα” έγειρε υπέρ της Μπρεστ, καθώς ο Ζανβιέ αποβλήθηκε, όταν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52′. Μετά από 12 λεπτά ο Σλιμανί έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, καθώς κατάφερε να… βρει δίχτυα. Η Οσέρ, παρά την κόκκινη κάρτα, κατάφερε να… σώσει την παρτίδα, καθώς στο 86′ ο Νιάνγκ ευστόχησε από τα 11 μέτρα και “χάρισε” ένα σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του.

Τουλούζ – Μονπελιέ 4 – 2

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πολύ νωρίς να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ, με τον Κότζα να βρίσκει δίχτυα στο 7′, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Τουλούζ έβγαλε… αντίδραση και αρχικά στο 18′ με τον Σπίρινγκς, έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, ενώ έξι λεπτά αργότερα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με το γκολ του Αμπντουλά. Οι γηπεδούχοι… πετούσαν φωτιές και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Σαιμπί. Αυτό ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους. Με την έναρξη του δεύτερου μισού η Τουλούζ βρήκε και άλλο γκολ, με τον Ντεχαέγκερε να κάνει το 4-1 στο 48′. Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από εισβολή των οπαδών. Το παιχνίδι μετά από λίγο συνεχίστηκε και η Τουλούζ έμεινε με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντέσλερ. Στο 68′ ο Γουαχί μείωσε σε 4-2. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Τουλούζ να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο, ενόψει της συνέχειας.

Τρουά – Ρεμς 2 – 2

Η Τρουά υποδέχθηκε στο “Σταντ ντε Λ’ Ομπ” την Ρεμς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να… κάνουν τη ζημιά, στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπάλογκαν άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου η Τρουά, βρήκε την απάντηση με τον Όντομπερτ να φέρνει το ματς στα “ίσα” στο 51′. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα με τον Ίτο, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Αυτό το συγκλονιστικό ματς, “έκρυβε” ακόμα μία… έκπληξη, καθώς στο 90′ ο Πορόζο “χάρισε” το βαθμό της ισοπαλίας στην Τρουά.

Αζαξιό – Κλερμόν 1 – 3

Η Αζαξιό υποδέχθηκε την Κλερμόν στο “Φρανσουά Κοτί” και έψαχνε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, στην προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να… ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Οι φιλοξενούμενοι “πλήγωσαν” την Αζαξιό, όταν ο Κίεϊ σκόραρε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, “ανοίγοντας” το σκορ για την ομάδα του. Η Αζαξιό κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 70′ με τον Αβινέλ. Παρόλα αυτά το παιχνίδι “έκρυβε” ένα συγκλονιστικό φινάλε. Αρχικά ο Ρασανί στο 89′ έδωσε το προβάδισμα στην Κλερμόν, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Ντοσού στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της Ligue 1:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Ανζέ – Μαρσέιγ 0 – 3

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Στρασβούργο – Ρεν 1 – 3
Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2 – 1

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Λοριάν – Λιλ 2 – 1
Οσέρ – Μπρεστ 1 – 1
Τουλούζ – Μονπελιέ 4 – 2
Τρουά – Ρεμς 2 – 2
Αζαξιό – Κλερμόν 1 – 3

Ενώ την “αυλαία” θα κλείσουν οι αναμετρήσεις:

18:05 Μονακό – Ναντ
21:45 Λανς – Λυών


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη με την ΑΕΚ»

admin

Ακύρωσε εισιτήρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού η Βίρτους

admin
Translate »
×