Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έσωσε την… παρτίδα ο Μάτιτς | Ανατροπή και νίκη μετά από επτά ματς η Σπέτσια!

 

Στις αναμετρήσεις των 16:00, υπήρξαν αρκετές… εκπλήξεις. Το σύνολο του Γκότι  χάρη σε δύο γκολ του Ενζολά πήρε τη νίκη με 2:1 απέναντι στη Βερόνα. Η Μόντσα “διέλυσε” τη Σαλερνιτάνα με 3-0, με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Μότα και Αουγκούστο, ενώ η Ρόμα κατάφερε να πάρει τον βαθμό χάρη σε γκολ του 34χρονου Σέρβου στις καθυστερήσεις. 

Βερόνα – Σπέτσια 1 : 2

Η Βερόνα υποδέχθηκε τη Σπέτσια στο “Μπεντεγκόντι”, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι “τζιαλομπλού” τις ευκαιρίες, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα. Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λασάνια βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Βέρντι μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα ωραίο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο μισό, η Σπέτσια ανέβηκε πίεσε και ισοφάρισε! ο Μπαστόνι άφησε πανέξυπνα τη μπάλα στον Ενζολά, ο οποίος με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα… ίσα. Ο 26χρονος κεντρικός επιθετικός έφερε τα… πάνω-κάτω στην αναμέτρηση, καθώς στο 69ο λεπτό βρήκε ξανά δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στη Σπέτσια. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στις νίκες, μετά από επτά παιχνίδια στην Serie A.

ΓΚΟΛ: 30′ Βέρντι / 53′, 69′ Ενζολά

Μόντσα – Σαλερνιτάνα 3 : 0

Η Μόντσα φιλοξένησε στο “Μπριάντεο” τη Σαλερνιτάνα και είχε την απόλυτη κυριαρχία στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η πίεση των ποδοσφαιριστών Παλαντίνο, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24′ όταν ο Μότα με καταπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Αουγκούστο, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1:0). Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης οι ρόλοι… αντιστράφηκαν, με τον Αουγκούστο να τροφοδοτεί τον Μότα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σέπε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2:0). Στο 74ο λεπτό ο Καντρέβα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Πεσίνα από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3:0. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Μόντσα επέστρεψε στις νίκες… εμφατικά.

ΓΚΟΛ: 24′ Αουγκούστο, 35′ Μότα, 74′ Πεσίνα

Ρόμα – Τορίνο 1 : 1

Η Ρόμα σε ένα κατάμεστο “Ολίμπικο” υποδέχθηκε την Τορίνο, με τον Ντιμπάλα να επιστέφει στην αποστολή των “τζιαλορόσι”, μετά τις 9 Οκτώβρη. Παρά τους περίπου 60.000 θεατές, η Ρόμα δεν παρουσίασε καλή εικόνα, με τους “ταύρους” να είναι ανώτεροι, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά και τις τελικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες αποχώρησαν για την ανάπαυλα χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε και… ιδιαίτερες συγκινήσεις στα πρώτα 45 λεπτά. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Τορίνο κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητα της στο 55′, όταν ο Σίνγκο σέντραρε από τα δεξιά και ο Λινέτι με μία πολύ δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Μπελότι αστόχησε από την άσπρη βούλα, σπαταλώντας μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να… σώσει την παρτίδα για την ομάδα του. Παρόλα αυτά, ο Μάτιτς εμφανίστηκε σαν από… μηχανής Θεός και με γκολ στο 90’+4′, χάρισε το βαθμό στους “τζιαλορόσι”.//

ΓΚΟΛ: 55′ Λινέτι / 90’+4′ Μάτιτς


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι και μια πρόκριση μπορεί να χαθεί, η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ»

admin

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

admin
Translate »
×