Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έσωσε τον ΠΑΟ Β’ ο Προδρομίτης | Σόκαρε τη Νίκη Βόλου στο 90’+5′ ο Αραβίδης

 

Με τέσσερις αναμετρήσεις, τρεις για το βόρειο όμιλο και μία για το νότιο, ξεκίνησε το πρόγραμμα της ημέρας στη Super League 2 και σε περισσότερες εξ αυτών υπήρξαν αρκετά γκολ και συγκινήσεις. 

Στο ΟΑΚΑ, ο Ηρακλής ήταν ανώτερος αλλά έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό Β’. Το τέρμα του Γιουμπιτάνα στο 68′ έβαλε… μπροστά τον “γηραιό”, όμως ο Προδρομίτης στο 87′ ισοφάρισε σε 1:1. Ταυτόχρονα, στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση και ο ΠΑΟΚ Β’ έμειναν στο 0:0 για αρκετή ώρα, όμως ο “δικέφαλος του βορρά” βρήκε… λύσεις στο φινάλε. Ο Γιαξής στο 80′ και ο Τσαούσης τρία λεπτά αργότερα, έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη των “ασπρόμαυρων”. Οι Θεσσαλοί απλώς μείωσαν στο 90’+5′ με τον Γκόλια διαμορφώνοντας το τελικό 2:1.

Στο πιο θεαματικά ματς από τα τέσσερα, η Νίκη Βόλου πέτυχε μία σπουδαία νίκη-ανατροπή σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Εσαλό στο 21′ και παρ’ ότι κράτησαν το προβάδισμα έως τη συμπλήρωση μίας ώρας, στη συνέχεια έπαθαν… μπλακ άουτ. Ο Τζιώρας στο 61 και ο Παναγιωτίδης στο 67′ γύρισαν το ματς… τούμπα. Η τελευταία λέξη όμως άνηκε στον Αραβίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2:2 με κεφαλιά στο 90’+3′.

Τέλος, η ΑΕΚ Β’ κόλλησε στο 1:1 στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ. Ο Ζούνης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 20′, με τον αδερφό του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα, να ισοφαρίζει στο 36′. Άλλο τέρμα δεν υπήρξε, με τις δύο ομάδες να παίρνουν εν τέλει από έναν βαθμό.//

Τα αποτελέσματα των αγώνων με ώρα έναρξης τις 14:45:

Βόρειος όμιλος:

Παναθηναϊκός Β’ – Ηρακλής 1:1
Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 2:2
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 1:2

Νότιος όμιλος:

ΠΑΟ Ρουφ – ΑΕΚ Β’ 1:1


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

GP Κίνας 2024, Sprint: O Verstappen βλέπει πρώτος την καρό σημαία

admin

Ορίστηκε το Game 4 των τελικών της Volley League

admin

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA γι’ αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

admin