Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους! (video)

 

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο και επικράτησε με άνεση του ΑΟ Θήρας (3-0 σετ) στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών. Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη βρίσκονται στον τελικό και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (21:15, ΕΡΤ3).

Οι “πράσινες” βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και με “όπλο” την υπεροχή κοντά στο φιλέ, προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα… σκήπτρα.

Ο αγώνας

Η Θήρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως οι “πράσινες” με πρωταγωνίστρια τη Μέντιτς προηγήθηκε με 8-6. Ανθούλη και Ανάε ανέλαβαν… δράση, στη συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει τη διαφορά (16-12). Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη έκαναν κάποια λάθη, όπως οι τυπικά γηπεδούχες δεν τα εκμεταλλεύονταν (22-17). Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ, με 25-21.




Οι νησιώτισες συνέχιζαν να έχουν καλή εικόνα, όμως η Μάρθα Ανθούλη είχε πάρει… φωτιά και έδωσε το προβάδισμα στις “πράσινες” (5-3). Στη συνέχεια το σετ ήταν πλήρως ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (11-11). Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και προηγήθηκε με 20-15, έχοντας καλύτερη αντίδραση από τις αντιπάλους του. Οι τυπικά φιλοξενούμενες πήραν και αυτό το σετ, επικρατώντας με 25-18.




Οι παίκτριες της Θήρας μπήκαν αγχωμένες και απογοητευμένες στο τρίτο σετ, με τις “πράσινες” να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν ευρύ προβάδισμα (9-1), με τον Βλάντιμιρ Βάσοβιτς να καλεί τάιμ άουτ, προκειμένου να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας του. Το σετ συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (18-6). Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη τελείωσε το παιχνίδι, κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-9.//

Τα σετ: 21-25, 18-25, 9-25


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Πόλεμος» FA – EFL για την κατάργηση των επαναληπτικών στο Κύπελλο

admin

ΝΒΑ: Η ώρα των play offs έφτασε (video)

admin

Ομοσπονδιακός της εθνικής Βραζιλίας ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς

admin