Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος για μεταγραφή ο Ράις

 

Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής μέσος δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Γουέστ Χαμ, με τον σύλλογο να είναι έτοιμος να τον πουλήσει το καλοκαίρι και τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μα καραδοκούν.

Σύμφωνα με την “The Athletic”, ο Ντέκλαν Ράις είναι έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του να παίξει στο Champions League. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη με τη Γουέστ Χαμ λήγει το 2024 και περιλαμβάνει οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, αλλά οι τα “σφυριά” φαίνεται ότι έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια γενναία πώληση.

Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής μέσος θέλει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπέβαλλε αίτημα μεταγραφής, αλλά δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και… καραδοκούν για την απόκτησή του.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, είχε αναφερθεί στην πιθανή τιμή πώλησης του Ράις: «Τα 100 εκατομμύρια λίρες ήταν φθηνά το περασμένο καλοκαίρι. 150 εκατομμύρια λίρες μόλις τώρα θα ήταν το ελάχιστο». Μένει να δούμε αν κάποιος θα είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένα εννιαψήφιο ποσό για να κάνει δικό του έναν από τους καλύτερους παίκτες της Premier League, και 39 φορές διεθνή με τα “τρία λιοντάρια”, μακριά από το ανατολικό Λονδίνο.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ρέντη: Από το Σάββατο οι απολογίες των 67 συλληφθέντων – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά των «αρχηγών»

admin

Ανοίγει ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού

admin

Αγγλία (29η αγωνιστική – εξ’ αναβολής): Τα βλέμματα στο Λίβερπουλ

admin