Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφερε “τούμπα” την Έλτσε η Χιρόνα

 

Η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε με 2:1 στην έδρα της Έλτσε και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, εξέλιξη, που την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Χιρόνα επικράτησε με 2:1, εκτός έδρας της Έλτσε, για την 14η αγωνιστική της La Liga και τη βύθισε ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μίτσελ έφερε “τούμπα” το αρχικό γκολ του Λιρόλα στο 16′, με τους Μαρτίν και Καστεγιάνος, ενώ στα τελευταία λεπτά κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της προβάδισμα.

Η Χιρόνα παρέμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά και να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή, που η Έλτσε, μοιάζει ότι θα χρειαστεί ένα θαύμα, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση παίρνοντας τον έλεγχο της κατοχής και πιέζοντας την εστία της Χιρόνα, με τον Λιρόρα να δίνει το προβάδισμα στην Έλτσε, στο 16ο λεπτό. Ο Ισπανός δεξιός μπακ βρέθηκε σε θέση βολής, μετά την κάθετη του Κολάντο και εκτέλεσε τον Γκαζανίγκα στην αριστερή του γωνία.

Άμεσα η Χιρόνα ανέβασε στροφές, με τον Ρομέου να σκοράρει στο 33′, αλλά να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. Στο 39′ όμως, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Ερνάντες σέντραρε από τα αριστερά και ο Μαρτίν σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους για να νικήσει με κεφαλιά τον Μπαντία.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, με την Έλτσε να προβαίνει σε αλλαγές για να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα της, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Γκαζανίγκα. Στο 66′ η Χιρόνα έφερε “τούμπα” το παιχνίδι, με τον Μαρτίνες να βγάζει τον Καστεγιάνος σε θέση βολής και ο Ισπανός να μην αστοχεί για το 1-2.

Στα τελευταία λεπτά και με τις αρκετές αλλαγές, που έγιναν, ο ρυθμός έπεσε, με τη Χιρόνα να διατηρεί την ανοδική της πορεία στις τελευταίες αναμετρήσεις και να κρατάει σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ.

Γκολ: 16′ Λιρόλα, / 39′ Μαρτίν, 66′ Καστεγιάνος

Κίτρινες: 28′ Χοσάν, 70′ Γκουμπάου / 22′ Βίγια, 88′ Στουάνι

Έλτσε (Χόρχε Αλμιρόν): Μπαντία, Λιρόλα, Ρόκο (81′ Μπίγκας), Γκονζάλες, Κλερκ (81′ Μερκάου), Χοσάν (57′ Γκαμπάου), Μασκαρέλι, Γκούτι (57′ Πόνσε), Κολάντο, Μίγια, Μπογιέ (66′ Μάρτι).

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Μαρτίνες, Μπουένο, Λόπες, Ερνάντες, Ρομέου, Βίγια (69′ Ρικέλμε), Ερρέρα (13′ Μαρτίν), Γκαρσία, Φερνάντες, Καστεγιάνος (69′ Στουάνι).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Οτσάλ

admin

Πετρούσεφ στην ΕΡΤ: «Όλοι θέλουν να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης» (video)

admin

Η Ολυμπιακή Φλόγα… φωτίζει όλο τον κόσμο

admin