Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφερε… τούμπα το ματς και χαμογέλασε ξανά η Σασουόλο!

 

Οι “νεροβέρντι” έβαλαν τέλος στην… ξηρασία τους, όντας μακριά από τις νίκες σε δύο διαδοχικές αγωνιστικές, καθώς επικράτησαν με 2-1 της Βερόνα, κάνοντας ανατροπή στο παιχνίδι.

Η Σασουόλο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δύο σερί ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Με το εν λόγω τρίποντο, το σύνολο του Αλέσιο Ντιονίζι ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Βερόνα αποκόμισε έκτη διαδοχική ήττα και παρέμεινε στην 19η θέση.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι άνοιξε με εξαιρετικό τρόπο για τους “τζιαλομπλού”, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Τσεκερίνι νίκησε τον Κονσίλι για το 1-0. Οι “νεροβέρντι” είχαν την κατοχή της μπάλας στο ματς, ωστόσο δεν έβρισκαν τις κατάλληλες συνθήκες για να απειλήσουν την εστία του Μοντιπό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στις επιθέσεις τους, αλλά δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Η ομάδα του Αλέσιο Ντονίζι κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία στο ματς, καθώς στο 32′, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Λοριαντέ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και “εκτέλεσε” τον Μοντιπό για το 1-1, που αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, αντιστράφηκαν μερικώς οι ρόλοι των δύο ομάδων. Η Βερόνα πήρε με το μέρος της την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, ενώ η Σασουόλο είχε την πρωτοβουλία των επιθέσεων. Στο 55′, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή. Ο Φρατέζι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε και ένας εκ των αμυντικών αποσόβησε τον κίνδυνο με… σωτήριο τάκλιν. Στο 64′, οι “νεροβέρντι” απείλησαν ξανά. Ο Τολιάν κοντρόλαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Μοντιπό και σούταρε, στέλνοντάς την στο δοκάρι του Ιταλού γκολκίπερ. Στο 74′, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να… λυτρωθούν. Ο Τραορέ βρήκε τον Φρατέζι κι εκείνος δε λάθεψε σε κενή εστία, κάνοντας την ανατροπή και το 2-1 για την ομάδα του. Εν συνεχεία, το εν λόγω σκορ παρέμεινε έως το τέλος και η Σασουόλο πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

ΓΚΟΛ: 32′ Λοριαντέ, 74′ Φρατέζι / 2′ Τσεκερίνι

Δοκάρι: 64′ Τολιάν

Κίτρινες: 48′ Έρλικ / 27′ Τσεκερίνι, 78′ Φαραόνι

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίζι): Κονσίλι, Έρλικ, Αϊχάν, Κυριακόπουλος, Τολιάν, Ομπιάνγκ (62′ Λόπεζ), Τόρστβεντ, Φρατέζι, Ντ’Άντρεα (62′ Τραορέ), Λοριαντέ (71′ Σεϊντέ), Πιναμόντι

Βερόνα (Σαλβατόρε Μποκέτι): Μοντιπό, Γκιουντέρ, Χίεν, Τσεκερίνι (67′ Μανιάνι), Βελόσο (67′ Κακάρι), Ταμέζ, Φαραόνι, Ντεπάολι, Βέρντι (84′ Τζούριτς), Χένρι (67′ Λαζάνια), Πικόλι (30′ Καλόν)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Grand Prix Κίνας – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη

admin

Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

admin

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin
Translate »
×