Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Έφυγε” ο Γιάννης Γρηγορίου

 

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου άφησε το βράδυ της Πέμπτης (16/2) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών, μετά από ανακοπή που υπέστη στον ύπνο του.

Μια μεγάλη απώλεια μετράει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Γρηγορίου ήταν από τους πιο πιστούς “στρατιώτες” του. Από πολύ μικρή ηλικία διέπρεψε στις ομάδες της Νάουσας, παίζοντας βασικός στα 17 του χρόνια. Οι δύο θέσεις που αγωνιζόταν ήταν αυτές του δεξιού μπακ και αμυντικού χαφ. Το 1988 πήρε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του, μιας και μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου. Εκεί έμεινε για επτά ολόκληρα χρόνια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Καστοριά, Χανιά, Αετό Σκύδρας, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Νάουσα.

Το 2001 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο του άθλημα ως ερασιτέχνης. Συνολικά στην καριέρα του έπαιξε σε 396 αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων οι 102 ήταν στην Α’ Εθνική. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι θέσεις που αγωνιζόταν δεν προσφέρονται για πολλά γκολ, κατάφερε να βρει τα δίχτυα 28 φορές.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Παρί περιμένει την στέψη της

admin

Τερίμ: «Μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα» (video)

admin

Αλμέιδα: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη» (video)

admin