Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Έχασα 30 κιλά. Εξηγώ ότι δεν κολλάει”: Ο Τάσος Ιορδανίδης για την πάθησή του & “τα βλέμματα φόβoυ” του κόσμου

Παρά τα κοινωνικά ταμπού και τα αδιάκριτα βλέμματα, ο Τάσος Ιορδανίδης δεν έχει διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημαυγείας του.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο έχουμε δει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραγωγές, φέτος πρωταγωνιστούσε στην υπέροχη παράσταση, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», σε κείμενο δικό του και σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Θάλειας Ματίκα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο, έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τάσος Ιορδανίδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αναφερθεί στο παρελθόν αρκετές φορές στην ψωρίαση, από την οποία πάσχει, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τη συγκεκριμένη νόσο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε:

«Η ψωρίαση δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, αλλά έχω υποστεί τα βλέμματα του φόβου από ανθρώπους. Εξηγώ ότι δεν είναι κολλητικό και δεν κουράζομαι να το εξηγώ γιατί καλό είναι να μην έχουμε ταμπού για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα. Απέκτησα την ψωρίαση στα 21 μου σε περίοδο έντονου ψυχολογικού στρες… Έχασα 30 κιλά! Είδα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, η Θάλεια μού είπε πως είχα ξεφύγει και από την άλλη είχα αποφασίσει πως θα κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση σε πολλές περιπτώσεις θέλει για τα προϊόντα της, ένα αμπαλάζ».

Ενώ, σε παλαιότερη συνέντευξη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και στην εκπομπή «Καλημερούδια» ο Τάσος Ιορδανίδης είχε εξομολογηθεί:

«Αυτό προέκυψε μετά από μια έντονη συναισθηματική κατάπτωση πριν από 12 χρόνια και όταν επανήλθα ήρθαν τα πρώτα συμπτώματα», είπε και συμπλήρωσε: «Έχω δει στον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι κάποιες φορές περίεργα βλέμματα. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις είναι να το αναφέρεις εξ’ αρχής. Πρέπει να πεις “έχω ψωρίαση. Είναι κάτι που δεν κολλάει. Είναι ένα αυτοάνοσο” και αρχίζεις να εξηγείς. Και χαίρομαι να εξηγώ και να βοηθώ τους ανθρώπους που έχουν θέμα ψυχολογικό».

πηγή : enimerotiko.gr

The post “Έχασα 30 κιλά. Εξηγώ ότι δεν κολλάει”: Ο Τάσος Ιορδανίδης για την πάθησή του & “τα βλέμματα φόβoυ” του κόσμου appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

3 σημάδια στα πόδια που μπορεί να κρύβουν πρόβλημα στην καρδιά

admin

Υψηλό σάκχαρο, ανεβασμένα τριγλυκερίδια, χαμηλή HDL: Έρευνα αποκαλύπτει το τρίπτυχο που πυροδοτεί άγχος και κατάθλιψη

admin

Πώς μιλάνε οι γιατροί για τον βίαιο και αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου στους συγγενείς του;

admin
Translate »
×