Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ίρβινγκ: «Ζητάω βαθιά συγγνώμη, δεν είμαι αντισημίτης»

 

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς απολογήθηκε για την πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, η οποία περιλάμβανε μια ταινία που περιείχε αντισημιτικές ιδέες και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί πριν λίγο καιρό εκτός ομάδας.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ βρέθηκε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο του “μαγικού κόσμου” του ΝΒΑ , ωστόσο όχι για θετική είδηση. Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς είχε πραγματοποιήσει μια πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, η οποία περιλάμβανε ένα σύνδεσμο της Amazon σε μια ταινία που περιείχε αντισημιτικές ιδέες και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί πριν λίγο καιρό εκτός ομάδας.

Οι Νετς όμως κράτησαν τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ εκτός παρκέ για τα τελευταία οκτώ τους παιχνίδια, ωστόσο ο ίδιος απολογήθηκε δημόσια, ζητώντας συγγνώμη και πρόσθεσε παράλληλα πως δεν είναι αντισημίτης και πως θέλει να δώσει ένα… μεγαλύτερο παράδειγμα.

Ο Ίρβινγκ δέχθηκε δριμεία κριτική για το συγκεκριμένο ποστάρισμα, ενώ, εκτός από την τιμωρία του από την ομάδα, η Nike διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του και ακύρωσε το λανσάρισμα του παπουτσιού “Kyrie 8”. //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παρίσι: Ποδήλατο και περπάτημα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

admin

Δοκιμασία στην “κόλαση” της Stark Arena

admin

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin
Translate »
×