Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

(Αγγλία 7η αγωνιστική): Να παραμείνει στην κορυφή η Άρσεναλ | Με στόχο την πεντάδα η Λίβερπουλ

 

Σπουδαίες αναμετρήσεις για την Premier League, με τα εξ αναβολής παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής να τραβούν τα βλέμματα.

Αγωνιστική δράση στην Premier League, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 7ης αγωνιστικής. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της κορυφής, ενώ Λίβερπουλ και Γουλβς αναμετρώνται για τέταρτη φορά μέσα σε δύο μήνες.

Άρσεναλ – Έβερτον 

Οι “κανονιέρηδες” προέρχονται από μεγάλη νίκη στο Λέστερ με 1:0 που τη διατήρησε στην κορυφή του Πρωταθλήματος και στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Με νίκη κόντρα στην Έβερτον ανεβαίνει στο +5. Συνεχείς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που στις 4/3 αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ εντός, ενώ στις 9/3 την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για το Europa League.

Η Έβερτον από την άλλη, ακολουθεί αντίθετη πορεία καθώς δεν ξεκολλάει από την επικίνδυνη ζώνη και τις θέσεις υποβιβασμού. Γνώρισε την ήττα από την Άστον Βίλα στο «Γκούντισον Παρκ» με 2:0 και παρέμεινε 18η στο Πρωτάθλημα, κυνηγώντας τη νίκη ή τον βαθμό που θα την… ανεβάσει στη βαθμολογική κατάταξη. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, με επόμενο σταθμό το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίβερπουλ – Γουλβς 

Μετά την πεντάρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ δεν κατάφερα να χαμογελάσει ούτε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο μηδέν και πραγματοποίησε ακόμη μια κακή εμφάνιση. Έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην μάχη για την είσοδο στην τετράδα και αναζητά μόνο τη νίκη κόντρα στη Γουλβς έτσι ώστε να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Η Γουλβς προέρχεται από το 1:1 κόντρα στη Φούλαμ, όμως κρατά το γεγονός ότι έμεινε για ακόμη μια αγωνιστική εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Δείχνει ανεβασμένη εικόνα όμως και με τον Λοπετέγι στον πάγκο της πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις. Κόντρα στη λαβωμένη Λίβερπουλ θα ψάξει να πάρει το καλύτερο που μπορεί έτσι ώστε να κρατηθεί μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού. Έχανε με 13 πόντους από την Παρτίζαν, αλλά νίκησε με 74-69

admin

Μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας η “Μπάρτσα” | Μπαίνει στην δεκάδα η Εφές

admin

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin
Translate »
×