Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αζάρ: «Δε μιλάμε με τον Αντσελότι»

 

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, κλήθηκε να μιλήσει για τις σχέσεις που έχει με τον Ιταλό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον εκτιμά λιγότερο από άλλους παίκτες της ομάδας, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εντέν Αζάρ:

«Μου λείπει να παίζω, να βρίσκομαι στο χορτάρι και να νιώθω σημαντικός. Όταν νιώθεις σημαντικός, έχεις την αυτοπεποίθηση, έχεις του φιλάθλους στο πλευρό σου και όλα είναι ευκολότερα. Θέλω να το απολαμβάνω. Οι προπονήσεις είναι μια χαρά, αλλά αυτό που κρατάει ζωντανή τη σπίθα στους παίκτες είναι τα ματς. Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω και ο προπονητής να συνεχίσει να με υπολογίζει. Ελπίζω. Θα δείξει αν θα μου δοθεί χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν. Η εξήγηση που δεν παίζω; Ότι ορισμένοι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ καλά, ότι η ομάδα νικάει και ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ίσως στα μάτια του αξίζω λιγότερο από άλλους. Ρωτήστε εκείνον καλύτερα.

Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μιλάμε ο ένας στον άλλον, γιατί δεν μιλάμε. Επιμένω όμως ότι υπάρχει σεβασμός, ακόμα κι αν δεν με χρησιμοποιεί. Πρέπει να έχω σεβασμό απέναντι του, για αυτά που εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο και για όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Θα ήθελα να μείνω. Καταλαβαίνω τις αμφιβολίες γύρω από το όνομά μου, αλλά από την πλευρά μου εγώ θα συνεχίσω στη Ρεάλ και την επόμενη χρονιά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ατομικό για τρεις στον Άρη

admin

Πρεμιέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα BIC TECHNO 293 και BIC TECHNO 293 Plus

admin

ΠΑΟΚ: «Περήφανοι για την ομάδα μας!»

admin