Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλαφούζος: «Βάλτε Έλληνα διαιτητή, αλλά στο πρώτο λάθος θα παραιτηθείτε»

 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχοντας πάρει το λόγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ, έκανε μία… διαφορετική πρόταση, θέτοντας παράλληλα άπαντες προ των ευθυνών τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έκανε ο ίδιος επαφές με την UEFA για το ζήτημα των διαιτητών, χωρίς να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί ακόμα κι Έλληνας διαιτητής στα πλέι οφ, όμως σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος, τότε θα πρέπει να αφαιρεθεί από τους πίνακες αλλά και να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη.

Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ. Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθος, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χούλιγκανς: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες “καίνε” τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης (video)

admin

Γκριμάου: «Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα»

admin

Στον τελικό του BCL η Μάλαγα | Κόντρα στην Μούρθια το Περιστέρι

admin