Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλμέιδα: «Ποτέ δεν είμαι χαρούμενος για μια ήττα, αλλά γιορτάζω που είμαστε στον τελικό»

 

Στη σημασία της πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της “Ένωσης” μετά την ήττα της με 2:1 από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς των ημιτελικών του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τρία τέρματα για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια, δεν κατάφερε να πετύχει ευρεία νίκη και παρά το γεγονός ότι επικράτησε 2:1 της “Ένωσης” δεν πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη σημασία της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και τόνισε πως δεν είναι ποτέ χαρούμενος με μια ήττα. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV o Ματίας Αλμέιδα:

«Στο Κύπελλο όταν είναι διπλά τα παιχνίδια πάντα παίζεις 180 λεπτά. Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος για μια ήττα αλλά γιορτάζω γιατί η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στον τελικό μετά από τρία χρόνια και γιατί στην πρώτη μας χρονιά στην Ελλάδα καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό. Ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όταν βρίσκεται σε μειονέκτημα δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τον τρόπο που έπαιξε ο αντίπαλος. Εμείς δεν ήρθαμε να κρυφτούμε, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τις αλλαγές που κάναμε ίσως να καταλάβατε πως θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν πετάξαμε κάποια μπάλα από τον δικό μας τον πάγκο για να καθυστερήσουμε το ματς. Ξέραμε πως απέαντι μας είχαμε μια μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Norris ανησυχεί πως η κυριαρχία του Verstappen θα μειώσει το ενδιαφέρον των θεατών

admin

Ο Μπέλιγχαμ τα θέλει… όλα

admin

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin