Image default
ΜΟΔΑ

Ανακάλυψε τα outfits που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου τον χειμώνα

Σε λίγο μπαίνουμε στον χειμώνα και εάν δεν έχεις ήδη ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου μήπως ήρθε η στιγμή; Φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν πολύ συχνά προσφορές, ενώ η περίοδος της Black Friday πλησιάζει, για να την αξιοποιήσεις με έξυπνο fashion shopping! Εμείς σε αυτό το blogpost σου προτείνουμε τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε στις βιτρίνες των καταστημάτων και στις διαδικτυακές μας αναζητήσεις και θα δώσουν ένα twist στα winter outfits σου.

Λατρεύουμε τα overalls, γιατί είναι κομμάτια grab & go, άνετα και με ένα ρετρό στιλ που μας αρέσει πολύ. Επίσης, αφού δεν αποτελούν μια συνηθισμένη επιλογή διαλέγοντάς τα κάνεις μια statement εμφάνιση χωρίς πολλή προσπάθεια. Στην προκειμένη περίπτωση το fashion item που μας κέρδισε την καρδιά είναι το κοντό φόρεμα-σαλοπέτα που κάνει το preppy look λίγο πιο θηλυκό. Επίλεξε από τα γυναικεία πουκάμισα https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/poukamisa-gynaikeia  της συλλογής σου αυτό που ταιριάζει περισσότερο και φόρεσέ το από μέσα. Εναλλακτικά, μπορείς να ταιριάξεις μια πλεκτή μπλούζα σε ζωηρή απόχρωση, για να κάνεις το σύνολο ακόμα πιο μοντέρνο και τέλος να ολοκληρώσεις το look με μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. 

Τα επόμενα κομμάτια που ήταν αδύνατον να μη μας τραβήξουν την προσοχή ήταν εκείνα με τα patterns. Οι fashion συλλογές είναι γεμάτες με μοτίβα που σε κάνουν να θες να τα παρατηρήσεις και φυσικά, αν τα φορέσεις ξέρεις αμέσως ότι θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Στη δική μας wish list μπήκε το herringbone print, δηλαδή το ψαροκόκαλο, που το είδαμε σε φορέματα, ζακέτες, και σε παντελόνες που θα κάνουν level up το workwear σου, αλλά και τα floral. Τα φλοράλ φορέματα https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/foremata δεν μπορούν να μη σου φτιάξουν τη διάθεση. Τι κι αν τα φλοράλ του χειμώνα δεν είναι στα fluo και στα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και πάλι είναι πολύ όμορφα δίνοντας στο look σου λίγους extra πόντους θηλυκότητας.

Το τελευταίο fashion item που μας εντυπωσίασε με τα νοσταλγικά του vibes είναι το ντεβορέ φόρεμα. Μακρύ, μεσάτο, με διαφάνεια, βελούδινα πουά και κλειστό λαιμό θα σε ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή και θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι πρωταγωνίστρια σε ένα φιλμ νουάρ. Εάν αγαπάς τη μόδα παλαιότερων δεκαετιών, τότε αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις. Συνδύασέ το με μποτάκια, για να το φέρεις πιο κοντά στη σημερινή εποχή.

Τώρα ήρθε η δική σου σειρά να κάνεις μια βόλτα στις φυσικές και στις online βιτρίνες των καταστημάτων, για να ανακαλύψεις τα χειμωνιάτικα outfits που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

Σχετικές αναρτήσεις

Tips για μια minimal διακόσμηση στο σπίτι σας!

admin

Κομψά και άνετα ανδρικά φούτερ

admin

Outfits με leather: Εντάξτε τα στην καθημερινότητά σας

admin