Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε εισιτήρια και πρόγραμμα ο Άρης

 

Την εβδομάδα που μας έρχεται οι “κίτρινοι” ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, ενώ ενημέρωση από την ΚΑΕ υπάρχει και για τα “μαγικά χαρτάκια”.

Η ΚΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, ενημέρωσε τον κόσμο, για το πρόγραμμα αγώνων, καθώς ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup. Η διοργάνωση, πρόκειται να ξεκινήσει την εβδομάδα που μας έρχεται. Επιπλέον στην ανακοίνωση υπάρχουν και οι τιμές των εισιτηρίων, αλλά και ο τρόπος που θα τα προμηθευτούν οι φίλοι των Θεσσαλονικιών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των “κίτρινων”: «Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη ξεκίνησε και η ΚΑΕ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων στον αγώνα της Τρίτης 27/09 (18:00) με τους BC Wolves, στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας.

Το πακέτο των εισιτηρίων για όλο το τουρνουά (για τον Άρη, μάξιμουμ τρεις αγώνες) κοστίζει 20 λέβα (10,2 ευρώ). Για κάθε αγώνα ξεχωριστά, το εισιτήριο κοστίζει 10 λέβα (5,1 ευρώ).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Ρίλσκι, «Αρένα Σαμόκοβ», ενώ οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν εισιτήριο μέσω e-mail, στη διεύθυνση bk_rilski_sportist@abv.bg».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τρίτη 27/09 18:00 ΑΡΗΣ – BC Wolves

Τετάρτη 28/09 17:00 Kataja Basket – Hapoel Haifa

20:00 Νικητής ΑΡΗΣ / BC Wolves – Rilski Sportist

Παρασκευή 30/09 20:00 Τελικός Προκριματικού Ομίλου


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πτώση στο νούμερο 12 για τον Τσιτσιπά

admin

Μονομαχία των περσινών φιναλίστ… με φόντο τον τελικό

admin

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

admin
Translate »
×