ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Λουκέτο” στα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου Λάρισας με “σκιές” εμπλοκής ισχυρών πολιτικών και επιχειρηματικών κύκλων – Η Υπουργός Παιδείας πρέπει να ζητήσει άμεσα αυτοψία στο σχολείο!

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης, Μερόπη Τζούφη και Βασίλειος Κόκκαλης κατέθεσαν στη Βουλή την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) για το “λουκέτο” στα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου Λάρισας.
Στην ανακοίνωση η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. τονίζει ότι τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου, από τα μεγαλύτερα περιφερειακά ιδιωτικά σχολεία της χώρας και το μοναδικό εκπαιδευτήριο της πόλης, που πληρώνει κανονικά και σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, υποχρεώνεται σε λουκέτο με μια «περίεργη» δικαστική απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσοσμη υπόθεση απόπειρας μια ομάδας εκκλησιαστικών παραγόντων, επιχειρηματιών και πολιτευτών να κλείσει το σχολείο και να διαμοιραστούν τα ιμάτιά του στους “εκλεκτούς”.
Ακόμα, …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η τραγική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί προσβολή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, στους συγγενείς τους και στη Δημοκρατία

admin

Στ. Κασσελάκης: Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο

admin

Στ. Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Επαναφέρω την πρόταση για αξιοπρεπή αποχώρηση προτού το παρακράτος καταρρεύσει πάνω σας

admin
Translate »
×