Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανδρεόπουλος: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα ημιτελικά»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, μίλησε αποκλειστικά στο ertsports.gr για το παιχνίδι κόντρα στην Οριόν, την επόμενη φάση της διοργάνωσης και τους στόχους του “τριφυλλιού”.

Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν… αγνώριστοι στη χθεσινή (25/1) αναμέτρηση, με τους Ολλανδούς να το εκμεταλλεύονται, να επικρατούν με 3-0 σετ και να στέλνουν το ματς στο “χρυσό” σετ. Εκεί, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, με την… ώθηση και του κόσμου, μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση και το κατάφεραν.

«Αν μιλήσουμε τεχνικά δεν πήγε καλά το “break point”, το μπλοκ και η άμυνα μας. Ενώ ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην επίθεση, δεν μπορούσαμε να πάρουμε πόντους από το μπλοκ και την άμυνα. Περιμέναμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας μπήκαν για τα… καλά μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε τα προβλήματα μας και παλεύουμε πως να τα διαχειριστούμε, γιατί έχουμε δώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών, που ήταν ντέρμπι. Δεν έχουμε πια φρεσκάδα και χρειάζεσαι μια διαχείριση για να πηγαίνεις από παιχνίδι σε παιχνίδι ανά τρεις μέρες» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για το “μπλακ άουτ” των τριών χαμένων σετ με την Οριόν.

Το “τριφύλλι” παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο “χρυσό” σετ, την οποία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αιτιολόγησε λέγοντας: «Στο “χρυσό” σετ κάναμε αυτά που δεν κάναμε στα τρία πρώτα. Πιάσαμε μπλοκ και λειτούργησε η άμυνα μας. Νομίζω ότι η διαφορά εικόνας οφείλεται στη στιγμή. Ήταν μια κατάσταση που τα παίζαμε όλα για όλα και λειτούργησε θετικά για εμάς».

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπισε στα ημιτελικά είτε τον Ολυμπιακό είτε τη Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει: «Εμείς ξέρουμε αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα μας έκανε, όπως και πέρυσι, ένα μεγάλο βήμα και προκρίθηκε στους ημιτελικούς ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας, ούτε μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Εμείς κοιτάμε το πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και πως θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας και τη διεκδίκηση των τίτλων, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός, πια, είναι διεκδικητής σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος. Αυτό θέλαμε από την αρχή. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε περίπου στα τέλη Γενάρη και είμαστε μέσα σε όλα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».//

Χάρης Χαμακιώτης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin