Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο: «Ίσως συναντήσουμε ξανά στη χρονιά τους Νάγκετς» (video)

 

Ο “Greek Freak” μετά την ήττα των Μπακς από το Ντένβερ, μίλησε για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην τεχνική ποινή που δέχθηκε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “σταμάτησε” στους 31 πόντους, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και γνώρισαν την ήττα με 129-106, παραμένοντας όμως στην κορυφή της Ανατολής.

Μετά την ήττα των “ελαφιών”, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα… τρωτά σημεία της ομάδας του, αναφέρθηκε στην τεχνική ποινή που πήρε και στο τέλος δήλωσε πως ίσως οι Μπακς αντιμετωπίσουν στους τελικούς του ΝΒΑ τους Νάγκετς. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος».

Για την τεχνική ποινή: «Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin

Μετά από έξι χρόνια στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο Σβέρεφ

admin

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάτσε

admin
Translate »
×