Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντσελότι: «Η ομάδα βελτιώνεται, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση»

 

Ο Ιταλός τεχνικός, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ (0:0), αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση, η οποία του άρεσε παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη.

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με τους Βάσκους, για την ένταση των παικτών του στο γήπεδο παρά την παράταση στο Copa Del Rey, αλλά και για τους Καμαβινγκά και Θεμπάγιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ:

«Παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε να νικήσουμε, η ομάδα βελτιώνεται. Τα πήγαμε καλά με και χωρίς τη μπάλα, ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι αλλά μας έλειψε να σκοράρουμε, ήμασταν κοντά. Με αφήνει ικανοποιημένο το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς».

Για το αν επηρέασε η παράταση στο παιχνίδι Κυπέλλου:

«Πιέσαμε στο έπακρο για 90 λεπτά με μεγάλη ένταση, η παράταση την Πέμπτη δεν ήταν αισθητή, είχαμε υψηλή ένταση μέχρι το τέλος».

Για τη χρησιμοποίηση του Καμαβινγκά ως αριστερό μπακ:

«Έκανε καλά πράγματα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τον Βινίσιους στο πλάι. Είναι μια επιλογή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, ακόμα κι αν δεν νιώθει ακόμα άνετα. Μας δίνει ενέργεια, την οποία συνεισφέρει και ως εξτρέμ. Σε αυτή την κατάσταση, με τον Βινίσιους, ο εξτρέμ πρέπει να είναι περισσότερο μέσα και αυτό ο Καμαβινγκά το κάνει πολύ καλά».

Για το αν βοήθησαν οι αλλαγές:

«Ο Ασένσιο πήρε τη θέση του Βαλβέρδε ως κεντρικός, ο Ροντρίγκο στα άκρα, διαχειρίζεται πολύ καλά τη θέση του. Ήταν δύσκολο να γίνουν οι αλλαγές γιατί κανείς δεν άξιζε να φύγει από το γήπεδο. Είδα την ομάδα καλά στο γήπεδο, δεν ήθελα να αλλάξω αυτή τη δυναμική. Αν δεν σκοράρεις… Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι που κάναμε. Οι αλλαγές ήταν για να πάρουμε φρέσκα πόδια, γιατί κανείς δεν άξιζε την αλλαγή».

Για τον Θεμπάγιος:

«Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συνεισφέρει σε πολλά. Ήταν έτοιμος και το έχει δείξει».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin

Μήτογλου: «Ήμασταν χαλαροί, τώρα είναι η ώρα να τα δώσουμε όλα» (video)

admin