Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντσελότι: «Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ»

 

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, εμφανίσθηκε ο Ιταλός τεχνικός της “Βασίλισσας”, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Χετάφε με 1-0 για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, μετά την εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χετάφε με 1-0 για την 8η αγωνιστική της La Liga. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν τόσο ουσιαστικοί και ρεαλιστές, όσο συνήθως, στην επίθεση.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά αξίζαμε να νικήσουμε, αφού κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Δεν ήμασταν τόσο ουσιαστικοί και ρεαλιστές, όσο συνήθως, στην επίθεση, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ομάδα ήταν πολύ σταθερή, ειδικά στις εναέριες μονομαχίες. Ο Τσουαμενί έκανε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς, μας έδωσε την δυνατότητα να μην βιαζόμαστε. Δεν είχαμε τον ρεαλισμό που έχουμε συνήθως. Δεν πιεσθήκαμε και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς. Είναι αλήθεια όμως, ότι στα τελευταία δύο ματς, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε ελάχιστα», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής των “μερένγκες”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα αδέλφια Σπανάκη και οι Κοκκαλάνης, Τσορτανίδης διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

admin

EURO 2024: Με 26 παίκτες οι αποστολές των Εθνικών ομάδων

admin

Αγγλικές “σειρήνες” για Ανσελμίνο

admin